Glavne prednosti HardTOP pergole, ki je zdaj na voljo na trgu

Pergola je način bivanja na prostem. Zdaj je lahko vodotesna. HardTOP pergola je edinstvena v treh bistvenih prednosti in sicer je edina na trgu, ki je samočistilna; statično je najmočnejša in prenaša velike obremenitve; prepušča lahko kar 80 % sonca v vseh letnih časih, tudi pozimi. Primerna je za vse vrste objektov, tako za novogradnje, kot za obstoječe objekte. Izdeluje se izključno iz najboljših materialov ter individualno. HardTOP pergolo izdeluje inovativno slovensko družinsko podjetje, ki ga posnema že več podjetij po svetu.

Zakaj ravno HardTOP pergola?

Če imate radi čist, svež zrak in naravo, bivanje zunaj neglede na vreme in letne čase, potem je HardTOP pergola idealna rešitev, saj je vodotesna, kar je slovensko podjetje prvo izumilo in sicer tako, da so lamele na pergoli tako izdelane, da se povsem zaprejo in ne prepustijo niti dežja, snega, toče ali umazanije. Pod njo boste ostali suhi in na varnem. Otroci pa se bodo lahko brezskrbno igrali kadarkoli, tudi če močno pada moker sneg.

Ljudje potrebujemo sonce ter svetlobo, v zimskih časih pa ju skoraj ni, zato je vsak sončni žarek zelo pomemben. HardTOP pergola je edina na trgu, ki prepušča zagotovljeno 80 % sončne svetlobe, če lamele z motornim načinom na daljavo zarotirate tako, da so povsem odprte. Tega ne zmore noben konkurenčni izdelek in je edinstven.

V primeru, da pada dež ali so hudi nalivi, veter ter sneg, se lamele lahko povsem zaprejo. Tako pod pergolo ostanete povsem suhi, na varnem in na svežem zraku, neglede na vremenske pogoje. To je še posebej pomembno, če ste ravno začeli z zabavo, igro z otroci ali pa pečete na terasi okusno kosilo. Tako boste teraso ali vrt lahko uporabljali vse leto.

HardTOP pergola je sodobno dizajnirana in je res vrhunski estetski ter kvaliteten izdelek, ki se prilagodi vsakemu objektu posebej glede dimenzij in tudi načina pripenjanja na objekt. Tudi barve lahko izbirate po svojih željah in v skladu s celotnim pročeljem stavbe.

Izberite najbolj varno in kvalitetno pergolo na trgu

HardTOP pergola spada med najbolj varne pergole na trgu, ker kljubuje vsakemu vetru. Poleg tega je edina od konkurenčnih pergol, ki zdrži 1 meter snega na sebi, pa je še vedno zelo trdna. Gre za preverjeno statično najmočnejšo pergolo na trgu, katere posebnost in prednost je tudi to, da je razmik med stebri zaradi tega lahko kar do 9 m.

Da HardTOP pergola lahko prepušča kar 80 % naravne sončne svetlobe, če lamele povsem odprete in jih pravokotno zarotirate, so dosegli tako, da so izumili takšne lamele, ki so najbolj široke, vitke in tanke, zato je na vsakih 25 cm vidnega sonca le 4 cm sence, kar je najboljši rezultat med pergolami.

Največja prednost HardTOP pergole pa je v tem, da je samočistilna, kar ni nobena druga pergola in je kar težko verjetni. Pa vendar je res, zakaj? Lamele so izdelane tako, da nimajo žlebov. To pomeni, da je zaprta streha gladka, tako da vso umazanijo, listje in kar pade na streho, dež enostavno preko vseh lamel spere s strehe v odtoke, zato vi nimate nobenega dela. Preprosto a zelo učinkovito.

HardTOP pergola je narejena iz najbolj kakovostnega materiala, največkrat so to jeklo, aluminij in inox, ki sta nerjaveča, vse ostale dele pa se 100 % zaščiti pred kerozijo. Za pergolo boste dobili 10 letno garancijo. Mojster jo bo vgradil in tudi testiral, preden jo preda uporabniku.

Vgrajene so tudi elektro komponente, LED svetila in ZIP rolete (screen), ki so zelo kakovostne in imajo garancijo najmanj 2 leti. Proizvajalec vam garantira tudi odziven servis in rezervne dele za potrošni material in vse ostalo.

Kaj vse še HardTOP pergola omogoča?

HardTOP pergola omogoča veliko dodatnih možnosti, ki jih lahko izkoristite. Arhitekt vam bo izrisal tri dimenzionalno simulacijo vaše pergole, kjer boste vnaprej lahko videli, kako bo izgledala in kako bo delovala. Simulira tudi sončno svetlobo in sence, tako da lahko vidite vnaprej,  kako se bo obnašala ob vsakem letnem času. Tako boste kupili dejansko nekaj, kar je natančno predvideno in ne bo nobenih presenečenj.

Dodatno se lahko vgradijo LED linijska svetila ali LED točkovna svetila, ki jih lahko enostavno upravljate z daljincem.

Ob straneh se lahko pergolo zapre z dodatnimi različnimi senčili ali pa s steklenimi stenami. Tako boste pod vašo pergolo povsem varni pred vsemi vremenskimi vplivi in vetrom.

V krajih, kjer je veliko snega, ali pa zelo močan kondenz, pa se priporoča, da se lamele električno ogrevajo in se tako sušijo oziroma se sneg topi sproti, da vam ga ni treba odmetavati, če ga pade preko enega metra.

Ob morju pa je potrebno na poseben način vgraditi pergole, saj gre za ekstremne pogoje in se jih prilagodi točno temu, da zdržijo in so prilagojene svojemu okolju, kjer je dosti vetra, morske vode in soli.

Pergole so na objekt lahko pritrjene na več načinov: od strani objekta, v kotu objekta ali na vogal objekta. V teh primerih stoji na stebrih na eni strani in je vpeta v objekt na drugih straneh.

Lahko je tudi vgrajena kot samostojna v streho ali pa v strop objekta.

Nenazadnje pa je lahko pergola tudi kot samostoječi objekt, kjer so vse strani na stebrih in je ločena od objekta ter postavljena sredi vrta ali dvorišča.

Avtor prispevka