Dvižna garažna vrata

Vrhunska dvižna garažna vrata prihodnosti

Garažna vrata predstavljajo del vaše hiše, ki je, želeli ali ne, viden že od daleč. Zaradi svoje velikosti in barve lahko predstavlja zelo privlačen element, ki si ga bodo mimoidoči zagotovo zapomnili. Dvižna garažna vrata podjetja Adoor so posebnost, ki vam bo zagotovila varnost, stabilnost ter kakovost za dolga leta uporabe.

Če ste v situaciji, kjer izbirate nova dvižna garažna vrata za svojo garažo ali želite menjavo »staro za novo«, so pri podjetju Adoor specializirani za strokovno svetovanje in popolno izbiro ter montažo želenih garažnih vrat.

Zakaj za svojo hišo izbrati dvižna garažna vrata?

Dvižna garažna vrata so odlična rešitev za skoraj vsak garažni objekt. Rešijo težavo z majhnim ali velikim prostorom ter zagotavljajo popolno varnost in dolgo življenjsko dobo. Zraven tega pa ponujajo še široko lestvico barv, ki jih lahko kombinirate z vhodnimi vrati ali okni.

Tako bo celoten videz vaše hiše ali poslovne stavbe resnično popoln.

garazna-vrata-2

Dvižna garažna vrata in njihove prednosti

Posebnosti garažnih vrat Adoor so predvsem v tem, da so izdelane za prihodnost, po videzu in tudi varnosti. Zagotavljajo vam naslednje prednosti:

 • odlično toplotno izolacijo;
 • povsem tiho delovanje;
 • izjemne tehnične rešitve s premišljenimi detajli;
 • različne vrste zasteklitve, da lahko popolnoma izkoristite dnevno svetlobo;
 • moderna dvižna garažna vrata v klasičnem lesenem videzu;
 • vrata, primerna za renoviranje staro, za novo;
 • dizajn in barve vrat izbirate sami med široko ponudbo na spletu.

Dvižna garažna vrata Adoor so torej odlična vrata, ki skrbijo za toplotno izolacijo, varnost ter stabilnost. Omogočajo povsem tiho delovanje ter so dodelane s premišljenimi dizajni za dolgotrajno funkcionalnost. Med te dizajne spadajo:

 • zasilna ključavnica; zaščita pred ukleščenjem prstov znotraj in odzunaj; tesna tesnila iz vseh 4-ih strani za popolno izolacijo; ter podnožje vodil, ki je zaščiteno proti koroziji.

Zasteklitev garažnih vrat

Bo dodatno povečala privlačnost in ob enem zagotovila dotok dnevne svetlobe, brez dodatnega prižiganja luči. Na voljo so vam zanimive dekorativne oblike horizontalne ali vertikalne zasteklitve, ki so odporne proti praskam in enostavne za vzdrževanje.
Izbirate lahko prav tako med tremi vrstami stekel:

 • prozorno steklo;
 • steklo s kristalno strukturo;
 • transparentno odbojno steklo.

Izbira dvižnih garažnih vrat

Pri podjetju Adoor vam ponujajo široko izbiro dvižnih garažnih vrat, ki se hvalijo z 10-letno garancijo, tihim delovanjem ter s popolnoma varnim in stabilnim okvirjem. Vrata so kakovostne nemške izdelave, skupaj z nateznimi vzmetmi in motornim pogonom, ki vratom zagotavlja dolgo življenjsko dobo ter varnost pred morebitnimi vlomi.

Izbirate lahko med sekcijskimi dvižnimi, drsnimi ali rolo vrati. Vsaka služijo svojemu namenu, vse pa so izdelane za prihodnost.

Kako so dvižna garažna vrata sestavljena?

Sekcijska vrata so vrata, sestavljena iz sekcij oz. lamel, ki se preko stranskih vodil pospravijo pod strop. Prednost teh vrat je to, da zavzamejo izredno malo prostora, tako da imate v primeru stiske, še vedno nekje prostor za hrambo dodatnega orodja.

Na voljo so še drsna in rolo vrata, ki deluje na podoben princip, le da se drsna vrata zapeljejo od steni; rolo vrata pa se na stropu zvijejo v rolo. Obe vrsti zahtevata več prostora.

Sestavni deli vrat:

 • vzmeti (vertikalne ali horizontalne);
 • jeklene vrvi;
 • motorni pogon.

Materiali vrat

Material garažnih vrat je pomemben element za obstojnost in dolgotrajnost vrat. Adoor vam ponuja jeklena garažna vrata, ki so skupaj s prevleko iz lesa, odporna, toplotno izolirana ter enostavna za vzdrževanje. Površina je prav tako odporna proti vremenskim razmeram in ima dodan UV filter.

Dvižna garažna vrata so vrata prihodnosti, ki vam zagotavljajo enostavno daljinsko uporabo, vzdržljive trajnostne materiale ter opremo, ki ima 10-letno garancijsko dobo. Vrata lahko izbirate tako, da se bodo barvno skladala z okni, vhodnimi vrati ali s fasado. Na voljo je široka barvna lestvica in površine v izgledu lesa, ki zagotavljajo realen videz in strukturo.

Izberite svoja najljubša dvižna garažna vrata prihodnosti, še danes.

Avtor prispevka