Komarniki za okna

Komarniki za okna – učinkovita in trajna zaščita pred mrčesom

Komarniki so odlična rešitev za trajno in učinkovito zaščito pred mrčesom. Komarniki za okna podjetja Roltek so izdelani na temelju principov trajnostne in okolju prijazne zaščite. Komarnik je uporabna rešitev, ki nam omogoča boljše počutje, zagotavlja mirno spanje in preprečuje neprijetnosti. Še posebej v toplejših mesecih mrčes pogosto poskuša priti v notranje prostore. Z namestitvijo komarnika na okna in vrata lahko te odprtine ves čas pustimo odprte, saj učinkovito preprečujejo vstop mrčesa v naš dom. S tem lahko uživamo v svežem zraku in hkrati ohranjamo notranje prostore brez nadležnega mrčesa.

Izberite popoln komarnik za vaš dom

Pri Roltek vam ponujajo širok izbor komarnikov v različnih izvedbah, tako da imate vso svobodo izbire. Z veseljem vam bodo tudi svetovali glede najboljše izbire, saj imajo dolgoletne izkušnje in strokovno znanje na tem področju. Na voljo imate rolo, drsne, krilne, fiksne in plise komarnike, vsak s svojimi posebnostmi in primerenostjo za različne pogoje. Več informacij o teh možnostih lahko najdete na njihovi spletni strani.

Vsi njihovi komarniki za okna so zasnovani s poudarkom na praktičnosti, enostavnem upravljanju, stilskem dizajnu, prilagodljivosti, enostavnem vzdrževanju in dolgi življenjski dobi. To pomeni, da vam lahko komarnik izdelajo povsem po meri in v skladu z vašimi željami ter razmerami na terenu. Poleg vrste komarnika imate tudi možnost izbire med različnimi barvami in kakovostno opremo. Zagotavljajo vam ne samo odlične materiale, temveč tudi vrhunsko izvedbo. Zaupajte jim, saj so prepričani, da boste skupaj izbrali najboljši komarnik, ki bo ustrezal vašim potrebam in željam. Zaščitite se pred nepovabljenimi gosti, ki bi se radi zatekli v vaš dom, in si zagotovite miren spanec skozi celo leto z izbiro pravega komarnika.

Komarniki za okna

Prilagodljiva inovacija za dolgotrajno zaščito pred mrčesom

Rolo komarniki za okna so fleksibilna in inovativna rešitev za zaščito notranjih prostorov pred mrčesom. Ko jih ne potrebujete, jih enostavno navijete v priročno omarico, ki je nameščena zgoraj. Rolo komarniki za okna so znani po svoji prilagodljivosti, vzdržljivosti in dolgi življenjski dobi. Imajo trden in vzdržljiv mehanizem ter tesnijo prostor tudi na mestih, kjer drugi komarniki morda ne. Imajo vstavljeno ščetko v vodilih, kar zagotavlja stabilnost mrežice tudi v vetru.

Prav tako imajo rolo komarniki za okna rešitve za strešna okna v mansardnih stanovanjih. Obstajajo tudi elektro rolo komarniki, ki so primerni za večje panoramske stene in se upravljajo s stikalom ali daljinskim upravljalnikom. Vse vrste rolo komarnikov so zelo prilagodljive in enostavne za uporabo. Pri ROLTEK so vam na voljo različne vrste mrežic, izdelane iz najboljših materialov. Njihovi rolo komarniki za okna zagotavljajo kvalitetno zaščito za vaš dom, ki bo trajala dolgo časa.

Fiksni komarniki za okna

Fiksni komarniki za okna so preprosta rešitev za zaščito okna pred mrčesom. Mrežica je napeta v trden okvir iz aluminija, ki je nato pritrjen na okno s pomočjo vzmetnih zatičev. Kljub temu, da so imenovani “fiksni”, pa jih je mogoče enostavno sneti in ponovno pritrditi po potrebi. Ti komarniki so primerni za okna, skozi katera ni pogoste potrebe po dostopu na prosto. Namestijo se neposredno na okenski okvir in jih je enostavno odstraniti ter ponovno pritrditi. Imajo poseben vzmetni mehanizem in ročaje na notranji strani, kar olajšuje njihovo uporabo. Fiksni komarniki imajo privlačno in brezčasno obliko, ki se brez težav prilagodi izgledu vašega doma.

Fiksni komarniki so vgradna rešitev, ki se prilagaja različnim oknom. Ne glede na to, ali gre za leseno, plastično, aluminijasto okno ali okno s roletami, polkni ali drugimi senčili, Roltek nudi fiksne komarnike brez ovir. Njihovi okvirji imajo čiste in jasne linije, ki se nevpadljivo ujemajo z vašim objektom. Izbirate lahko med različnimi tipi mrežic, ki ustrezajo vašim željam in potrebam. Poleg tega so fiksni komarniki primerni tudi za okna nepravilnih oblik. Krilni komarniki so na voljo za zaščito pred mrčesom za takšna okna, ki so narejeni točno po meri vaših oken. Roltek ponuja tudi različne tipe komarniških mrežic, ki omogočajo izpolnitev različnih želja in potreb ljudi. Mrežice so izdelane iz najboljših materialov, kar zagotavlja njihovo stabilnost in dolgo življenjsko dobo.

Fiksni komarniki se ne pritrdijo neposredno na okno, temveč se nataknejo s pomočjo vzmetnih zatičev. To omogoča enostavno snemanje in ponovno nameščanje komarnikov po potrebi. Roltek uporablja visokokakovostne materiale za svoje izdelke, vključno z aluminijastimi profili za komarnike. Profili so izdelani iz ekstrudiranega aluminija in so prašno barvani, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo, saj barva ne zbledi tudi ob izpostavljenosti vremenskim vplivom. Za zagotovitev stabilnosti in brezhibnega delovanja krilnih komarnikov pa so v vogale vstavljeni večkomorni kovinski ojačitveni profili. To zagotavlja visoko stabilnost komarnikov, tudi pri večjih dimenzijah.

Profil fiksnih komarnikov je opremljen s ščetko, ki zagotavlja odlično tesnjenje na vseh točkah, preprečuje prehod insektov v vaš dom. S tem vas učinkovito ščiti pred mrčesom. Komarniki za okna so opremljeni tudi z zložljivimi ročaji, ki omogočajo enostavno snemanje in čiščenje tako oken kot komarnikov ter njihovo ponovno namestitev po potrebi. Roltek ponuja certificirane izdelke, pri katerih lahko zaupate njihovi kakovosti. Za vaš novi komarnik lahko koristite 5-letno garancijo, kar vam zagotavlja brezskrbnost in zaupanje v izdelek. V kolikor že imate okna, ni težav, saj komarniki za okna omogočajo enostavno nadgradnjo. Integrirani komarniki za okna se lahko enostavno prilagodijo obstoječim oknom, kar olajša njihovo namestitev brez potrebe po večjih posegih.

Avtor prispevka